Αναζήτηση
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  Menu Έξοδος

  Τρόποι παραγγελίας και πληρωμής

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.divitec.gr η οποία ενημερώνεται πολλές φορές, σε καθημερινή βάση και φέρει ένδειξη διαθεσιμότητας για όλα τα προϊόντα μας. Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με έναν από τους παρακάτω 4 τρόπους:

  • Από το web
   Στη σελίδα μας www.divitec.gr μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών. Κατόπιν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας τρόπους πληρωμής και αποστολής η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί εύκολα και γρήγορα σύμφωνα με τους όρους πληρωμής και αποστολής που έχουν συμφωνηθεί.
  • Μέσω τηλεφώνου στο Customer service
   Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο 210 2855080, Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι τις 15:30 το απόγευμα για παραδόσεις με φορτηγό η έως τις 14:30 για παραδόσεις με courier.
  • Μέσω Fax ή Email
   Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (τιμολόγησης, αποστολής και στοιχεία επικοινωνίας) καθώς και τους κωδικούς και τις ποσότητες των προϊόντων που θέλετε και στείλτε μας fax στο 210 6657552 ή e-mail στο orders@divitec.gr.
  • Μέσω Εκπρόσωπου πωλήσεων
   Επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο πωλήσεων της εταιρίας μας που είναι υπεύθυνος για την εταιρία σας και διαβιβάστε του την παραγγελία σας

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Κάθε πελάτης μετά από συνεννόηση με το Οικονομικό τμήμα και Τμήμα πωλήσεων της Divitec έχει το δικό του τρόπο πληρωμής που περιλαμβάνει:

  1. Το χρόνο πληρωμής από την ημερομηνία του τιμολογίου εφόσον του έχει δοθεί πίστωση για τις αγορές του
  2. Το πιστωτικό του όριο που περιλαμβάνει και το ΦΠΑ των αγορών του μέχρι το οποίο μπορεί να κάνει παραγγελίες και να εκτελούνται με πίστωση. Πάνω από αυτό το όριο απαιτείται έγκριση της Δνσης για τη συγκεκριμένη παραγγελία η πληρωμή μετρητοίς.
  3. Συμφωνείται και το μέσο που θα γίνεται η πληρωμή η οποία θα πρέπει βάσει νόμου να γίνεται με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό της DIVITEC η μέσω επιταγών της εταιρίας του πελάτη η τρίτων με οπισθογράφηση του πελάτη με αποδοχή της Divitec για ποσά άνω των 500 ευρώ η σύμφωνα με το όριο της εφορίας όπως αυτό διαμορφώνεται κατά καιρούς. Σε περίπτωση που γίνεται πληρωμή κάτω των 500 ευρώ με μετρητά θα πρέπει οπωσδήποτε ο πελάτης να λαμβάνει από τον υπάλληλο της εταιρίας που κάνει την είσπραξη και απόδειξη πληρωμής. Σε περίπτωση μη χορήγησης απόδειξης πληρωμής δεν θα πρέπει ο πελάτης να προβαίνει στην πληρωμή μέσω μετρητών η επιταγών, ειδάλλως οιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με τη συμφωνία των λογαριασμών βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

  Παρατηρήσεις:

  • Για τιμολόγια με μειωμένο ΦΠΑ η παράδοση πρέπει να γίνεται στην αντίστοιχη περιοχή.
  • Τα προϊόντα θα τα λάβετε το συντομότερο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σύμφωνα πάντα με τους όρους χρήσης.
  • Για να εκδοθεί τιμολόγιο απαραίτητα στοιχεία είναι η επωνυμία, η δραστηριότητα, το ΑΦΜ ,η ΔΟΥ στην οποία ανήκει η επιχείρηση σας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας.
  • Οι παραγγελίες είναι δεσμευτικές και θα παραδίδονται στη διεύθυνση που έχετε δώσει σαν τόπο αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός Αττικής η Θεσσαλονίκης και σε 2-3 μέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα προιόντων. ΣΕ περίπτωση που η πληρωμή είναι μετρητοίς ,αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή τότε η παραγγελία δεν θα αποστέλλεται και θα διαγράφεται αυτόματα εντός 3 ημερών εφόσον δεν υπάρξει πληρωμή.

  Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2855080, Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00 μέχρι τις 16:00 το απόγευμα ή μέσω email στο orders@divitec.gr