Αναζήτηση
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  Menu Έξοδος

  Εταιρικό προφίλ

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΟΜΗ

  Η εταιρία DIVITEC ιδρύθηκε σαν ανώνυμη εμπορική εταιρία το Νοέμβριο του 2007, ως βασικός αντιπρόσωπος των καταναλωτικών προϊόντων της KODAK στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένες χώρες των Βαλκανίων μέσω τοπικών διανομέων. Στην πορεία ανέπτυξε τις δραστηριότητες της με την προσθήκη νέων αντιπροσωπειών στον χώρο της εικόνας ,του ήχου και της πληροφορικής για μια ολοκληρωμένη πρόταση στον φωτογραφικό χώρο και στον χώρο της τεχνολογίας, της πληροφορικής και της εκπαίδευσης.

  ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ/ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ

  KODAK Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, φωτογραφικό χαρτί, χημικά, φίλμ, μηχανές μιας χρήσης, θερμικοί εκτυπωτές, κιόσκια και αναλώσιμά τους, Dry Lab, χαρτιά και καμβάδες για inkjet plotters και Drylab
  LUCKYFILM Φωτογραφικό χαρτί, υλικά επαγγελματικών εργαστηρίων, ενδόφυλλα, χαρτιά inkjet
  BENQ Projectors, PC monitors, Επαγγελματικές φωτογραφικές οθόνες, Gaming monitors, Digital Signage, Display Monitors
  BRATECK Οθόνες βιντεοπροβολής, βάσεις στήριξης βιντεοπροβολέων και τηλεοράσεων.
  BLAUPUNKT Μπαταρίες
  ΙΝΤΕNSO Κάρτες μνήμης, USB sticks,σκληροί δίσκοι, ψηφιακές κορνίζες,CD/DVD
  RIVACASE Τσάντες μεταφοράς laptop, tablets, φωτογραφικών μηχανών, power banks, καλώδια, φορτιστές
  INTECH Διαδραστικοί πίνακες
  YI-Technology Home cameras, Action cameras, κάμερες αυτοκινήτου
  LENCO Συστήματα ήχου, action cameras
  ΜΥΚRΟΝΟΖ Wearables, Smartwatches, Activity trackers
  NILOX Ηλεκτρική μετακίνηση, Action cameras
  URBAN GLIDE Ηλεκτρική μετακίνηση

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

  FUJI Φωτογραφικό χαρτί, χημικά, Dry lab (FUJIFILM HELLAS SA)
  CANON Inkjet Large format Plotters, αναλώσιμα,μελάνια (CANON GREECE)

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

  Η εταιρία Divitec εστιάζει τις πωλήσεις της σε τρείς επιχειρησιακές μονάδες:

  1. Φωτογραφικά προιόντα Η εταιρία DIVITEC έχει πολύ σημαντική παρουσία στο φωτογραφικός τομέα και δραστηριοποιείται μέσω των εταιριών KODAK, LUCKYFILM,FUJI,CANON και το δικό της brand VENECCIA. Υπάρχει εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ με άριστες γνώσεις των προιόντων και του πελατολογίου το οποίο προσφέρει τις κατάλληλες προιοντικές λύσεις σύμφωνα με τις επαγγελματικές ανάγκες των πελατών. Προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματία φωτογράφο, το φωτογραφικό κατάστημα, το επαγγελματικό εργαστήριο εκτύπωσης φωτογραφιών και εμπορικών εκτυπώσεων και τα πολυκαταστήματα λιανικής που εκτυπώνουν καταναλωτικές φωτογραφίες.
  2. Καταναλωτικά προιόντα τεχνολογίας Η εταιρία DIVITEC έχει εξειδικευθεί στα νέα καταναλωτικά προιόντα τεχνολογίας τα οποία παρακολουθεί συστηματικά και προτείνει στον Έλληνα καταναλωτή προιόντα που πληρούν ποιοτικά κριτήρια , ευκολία χρήσης ,αναγνωρισιμότητα και έχουν τιμή που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Δραστηριοποιείται μέσω των εταιριών BENQ,BLAUPUNKT, INTENSO,RIVACASE,YI-ΤECHNOLOGY,LENCO,MYKRONOZ και NILOX. Υπάρχει εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ με άριστες γνώσεις των προιόντων και των καταστημάτων λιανικής πώλησης καταναλωτικών προιόντων τεχνολογίας. Προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της ηλεκτρικής μετακίνησης, φωτογραφικών μηχανών (action, security), μέσα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, μπαταριών, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, αξεσουάρ πληροφορικής, συστημάτων ήχου, smartwatches /activity trackers και θήκες προστασίας και μεταφοράς υπολογιστών και τάμπλετ, βιντεοπροβολέων και οθονών για υπολογιστές και gaming.
  3. Προιόντα εκπαίδευσης και εταιρικών και εμπορικών προβολών Η εταιρία DIVITEC κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της προβολής εκπαιδευτικού υλικού και προβολών αιθουσών συνεδρίων και εμπορικών διαφημιστικών προβολών. Δραστηριοποιείται μέσω των εταιριών BENQ ,BRATECK και INTECH Υπάρχει εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ με άριστες γνώσεις των προιόντων και του πελατολογίου το οποίο προσφέρει τις κατάλληλες προιοντικές λύσεις σύμφωνα με τις επαγγελματικές ανάγκες των πελατών. Προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματία της εκπαίδευσης όπως σχολεία , φροντιστήρια και εξοπλίζει με τον εξοπλισμό προβολής εταιρικές συνεδριακές αίθουσες, καφετέριες , θέατρα , Home theater κλπ. Επίσης έχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαφημιστική προβολή προιόντων και υπηρεσιών μέσω ψηφιακών οθονών προβολής (Digital signage).

  ΥΠΟΔΟΜΕΣ

  Η εταιρία έχει την έδρα της στη Δνση Παραμυθιάς 4 ,15354 Γλυκά Νερά , Αττική όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες πωλήσεων, μάρκετινγκ, οικονομικές υπηρεσίες , υποστήριξης πελατών, σέρβις , ΙΤ και η Δνση της εταιρίας.

  Το ιδιόκτητο κτίριο 800 τ.μ. είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνιών, ασφαλείας και πληροί πράσινα ενεργειακά κριτήρια και αυτονομία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

  Η διαχείριση των εμπορευμάτων της γίνεται μέσω του συνεργάτη της εταιρίας logistics ORPHEE BEINOGLOU η οποία έχει την ευθύνη για την εισαγωγή , αποθήκευση και διανομή από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και μέσω του δικτύου μεταφορέων της.